Back to Question Center
0

Semalt Expert Especifica a conexión entre conversións, tráfico e rendemento do sitio web

1 answers:

Tijdens een SEO-sitecontrole kan men getuige zijn van succesvolle SEO-strategieën die worden gebruiktevenals verouderde methoden. Het is duidelijk dat sommige SEO-bureaus nog steeds vertrouwen op slechte praktijken. Ross Barber, de Customer Success Manager van Semalt ,beschrijft de veelgemaakte fouten die SEO-dienstverleners meestal maken - fotografia de glamour definicion de historia.

Zwakke meta-informatie gebruiken / misbruiken

Meta is een cijfer dat meer informatie geeft over een specifieke website.Hoewel de Meta-titel en -beschrijving volledig afhankelijk kunnen zijn van iemands mening en op veel verschillende manieren kunnen worden geschreven, is dit een straightforward-techniek zal altijd relevant zijn. De metatitel zelf zou het primaire sleutelwoord van de pagina moeten zijn; als er twee grote zijnsleutelwoorden, beide moeten worden opgenomen. In het geval dat er slechts één trefwoord is, kan de naam van het bedrijf meegaan.

De meta-toelichting moet de belangrijkste sleutelwoorden met een oproep tot actie omvattenuiteindelijk. Dit is waar u de kans krijgt om het unieke karakter van uw website te onthullen en een idee te geven van wat de webpagina ispraat over om geschikte bezoekers te lokken. Zwakke metatitels hebben geen specifieke informatie over een product of dienst enhun titels lijken op die op andere webpagina's.

Voor een geweldige Meta-beschrijving, duplicatie van titels van andere pagina'sen de invoer van de enorme hoeveelheid zoekwoorden moet worden ontdoken, in plaats daarvan moet belangrijke informatie worden weggelaten. Een zwakke Meta-titel enslechte beschrijving kan bezoekers ontmoedigen om uw website te bekijken..

Te veel plug-ins installeren

Ongeacht enkele haperingen als opgeblazen code, vandaag veel MKB-websiteszijn gebouwd op Word Press. Plug-ins zijn grote programmacodes die dienen om extra functionaliteit aan uw website te bieden. Meerplug-ins op uw site geven grotere codes aan, waardoor het laadproces wordt vertraagd, waardoor bezoekers wachten om de pagina in Google te ladensysteem-apprise. U kunt dit controleren door Google PageSpeed ​​insight te gebruiken.

SEO wordt beïnvloed door de accumulatie van plug-ins en codes zodra SEOspecialisten hebben zelden codeer- en programmeerkennis. Om de efficiëntie te verbeteren, begrijpt u de kwestie van de gebruikte plug-insuw website en deactiveer diegene die niet belangrijk zijn.

Toevoegen van geplagieerde inhoud aan nieuwe pagina's

Sommige geweldige, goed geoptimaliseerde websites hebben verschrikkelijke gevolgen als ze worden toegevoegdgeplagieerde inhoud op de nieuwe pagina's. Heel vaak komt het met het doel om zo veel mogelijk technieken te gebruiken. Sommige SEO-bedrijven heeloverspoel uw website vaak met te veel informatie. Als u een kopie van deze pagina's uitvoert, ziet u dat de informatie meer op elkaar lijktnaar de andere website, die verrassend werkt met dezelfde SEO-dienstverlener als jij. Het wordt dus sterk aanbevolen om te herschrijvenuw inhoud als u ontdekt dat deze lijkt op de informatie van andere webpagina's en sites. Onderzoek vervolgens de reden waarom hetSEO-bedrijf dat u heeft ingehuurd, heeft de inhoud op uw site geplaatst.

Omdat het voor een bedrijf erg belangrijk is om samen te werken met betrouwbare SEOom effectieve werkpraktijken te garanderen, kunt u beginnen met het leren over SEO-providers van het inhuren van hen voor SEO-audit of primaire analyse van uw webpagina. Door verschillende rapporten te vergelijken met uw echte bedrijfsprestaties, heeft u de basis voor het overwegen van een SEOstevige professionaliteit.

November 27, 2017